O namaFasterPrint.rs pruža usluge online kupovine i štampe a na teritoriji Srbije rukovodi ga Voiprinting D.O.O.

Fasterprint.rs je websajt nastao pod punom kontrolom dugogodisnjeg poznatog brenda u štamparskoj industriji Fasterprint.com iz Italije. Nacin rada, organizacija posla, kvalitet i brzina usluge su po receptu proverenog Fasterprint.com kvaliteta.


Naša jedina granica: vaša mašta

FasterPrint.rs nastao je iz bliske sinergije izmedu više štamparskih tehnologija koje su od primarne važnosti i koje od pocetka svoje delatnosti zauzimaju veliku važnost u oblasti offset i digitalne štampe, proširujuci svoje delovanje i proširujuci svoju ponudu i na usluge pracenja, koordinacije i proizvodnje.
Sa ovim uskladivanjem sada možemo ponuditi našim klijentima najbolji kvalitet i brzinu, sa usmeravanjem ka cenama koje dokazuju konkurentnost na svim nivoima, od najmanjeg štamparskog rada do planiranja snabdevanja na godišnjem nivou. Sve ovo je moguce zahvaljujuci upotrebi inovativne opreme, jake motivacije i osoblja specijalizovanog za offset i digitalnu štampu. Osim toga, znanje akumulirano tokom godina poslovanja nam omogucava drugaciji pristup nego kod konvencionalne štampe.odlikuje nas ekstremna preciznost i pažnja posvecena detaljima, kako bi našim kupcima ponudili i usluge za dizajn i podršku, kao i realizaciju na zahtev.
Sve pošiljke se zatim poveravaju najboljim Express kuririma koje garantuju brzu isporuku bez rizika.

Fasterprint.rs pruža usluge štampe a koristi sistem rada i strukturu fasterprint.rs

Fasterprint.rs
Voiprinting doo
Rade Koncara 1,
21 131 Petrovaradin
PIB 10889964
Maticni broj 21089885
Tekuci racun 170-30023860000-44 UniCredit Bank
R Srbija